Tölgyesi Zsuzsanna

Klinikai Szakpszichológus

Tölgyesi Zsuzsanna - Pszichológus

Tölgyesi Zsuzsanna klinikai szakpszichológus vagyok. 2000-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetemen diplomáztam pszichológusként. 2005–ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen Gyermek és Ifjúsági Klinikai szakpszichológus képesítést szereztem, 2021-ben elvégeztem a Tündérhegyi Pszichoterápiás képzést.

Pályám során alkalmam volt változatos területeken tapasztalatokat szerezni. Pályám elején a gyermekvédelemben helyezkedtem el, ahol pszichológusként és szupervízorként is dolgoztam. E munkáim mellett éveken keresztül dolgoztam a Kőbányai Nevelési Tanácsadóban és a KÚT Alapítványnál klinikai szakpszichológusként. 2009 és 2017 között az üzleti szférába is kirándulást tettem, ahol HR tanácsadóként majd vezetőként tevékenykedtem. Ez alatt az idő alatt a Pécsi Tudományegyetem jogi karán diplomát szereztem a Munkajog területén.

2018 óta ismét a klinikum területén dolgozom, jelenleg már csak magánrendelés keretei között. Rendelésemen felnőtt és gyermek páciensekkel egyaránt foglalkozom, e mellett a Pázmány Péter Katolikus Egyetem óraadó tanára vagyok.

Munkám minősége szempontjából a folyamatos tanulást, szakmai ismereteim és terápiás módszertáram állandó bővítését alapvető fontosságúnak tartom. Az általam használt módszerek a következők:

  • Pszichoanalitikusan Orientált Rövidterápia
  • Integratív Hipnoterápia (jelenleg képzés alatt)
  • Fókuszolás