Tölgyesi Zsuzsanna

Klinikai Szakpszichológus, Pszichoterapeuta

Tölgyesi Zsuzsanna - Pszichológus

Tölgyesi Zsuzsanna klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta vagyok. 2000-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetemen diplomáztam pszichológusként. 2005–ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen Gyermek és Ifjúsági Klinikai szakpszichológus képesítést szereztem, 2021-ben elvégeztem a Tündérhegyi Pszichoterápiás képzést, 2022-ben letettem a Pszichoterapeuta szakvizsgát. 

Pályám során alkalmam volt változatos területeken tapasztalatokat szerezni. Pályám elején a gyermekvédelemben helyezkedtem el, majd éveken keresztül dolgoztam a Kőbányai Nevelési Tanácsadóban és a KÚT Alapítványnál klinikai szakpszichológusként. 2009 és 2017 között az üzleti szférában, HR területen tevékenykedtem. Ez alatt az idő alatt a Pécsi Tudományegyetem jogi karán diplomát szereztem a Munkajog területén.

2018 óta ismét a klinikum területén dolgozom, jelenleg már csak magánrendelés keretei között. Rendelésemen felnőtt és gyermek páciensekkel egyaránt foglalkozom.  E mellett kollégák részére nyújtok egyéni és kiscsoportos szupervíziós támogatást.

Munkám minősége szempontjából a folyamatos tanulást, szakmai ismereteim és terápiás módszertáram állandó bővítését alapvető fontosságúnak tartom. A következő módszerekben képződtem és szereztem módszerspecifikus képzettséget:

  • Pszichoanalitikusan Orientált Rövidterápia
  • Integratív Hipnoterápia 
  • Fókuszolás

Működési Engedély Számom: 781