Tölgyesi Zsuzsanna

Klinikai Szakpszichológus

Tölgyesi Zsuzsanna - Pszichológus

Tölgyesi Zsuzsanna klinikai szakpszichológus vagyok. Pszichológus diplomámat 2000-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetemen szereztem meg. 2003-ban a Transznacionális Fókusz és Szupervíziós Központ keretein belül a fókuszolás módszerét elsajátítva egyéni fókusz kísérő lettem, majd 2005–ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen Gyermek és Ifjúsági Klinikai szakpszichológus képesítést szereztem. 2020-ban fókusz tréneri minősítést kaptam.

Munkám minősége szempontjából a folyamatos tanulást, szakmai ismereteim és módszertáram állandó bővítését alapvető fontosságúnak tartom. Jelenleg a Semmelweis Egyetem Pszichoterapeuta képzésén veszek részt.

Pályám során alkalmam volt változatos területeken tapasztalatot szerezni. Pályakezdőként a gyermekvédelem területén helyezkedtem el. Dolgoztam gyermekjóléti szolgálatnál és gyermekotthonban pszichológusként és szupervízorként egyaránt. E munkáim mellett éveken keresztül dolgoztam a Kőbányai Nevelési Tanácsadóban és a KÚT Alapítványnál klinikai szakpszichológusként. 2009-től az üzleti szférába is kirándulást tettem, ahol HR tanácsadóként majd vezetőként tevékenykedtem. Ez alatt az idő alatt a Pécsi Tudományegyetem jogi karán diplomát szereztem a Munkajog területén.

Magánrendelésemen felnőtt és gyermek páciensekkel egyaránt foglalkozom, e mellett a Pázmány Péter Katolikus Egyetemen óraadó tanárként dolgozom.