Tölgyesi Zsuzsanna

Klinikai Szakpszichológus, Pszichoterapeuta

Tölgyesi Zsuzsanna - Pszichológus

Tölgyesi Zsuzsanna klinikai szakpszichológus, pszichoterapeuta vagyok. 2000-ben az Eötvös Loránd Tudományegyetemen diplomáztam pszichológusként. 2005–ben a Semmelweis Orvostudományi Egyetemen Gyermek és Ifjúsági Klinikai szakpszichológus képesítést szereztem, 2021-ben elvégeztem a Tündérhegyi Pszichoterápiás képzést.

Pályám során alkalmam volt változatos területeken tapasztalatokat szerezni. Pályám elején a gyermekvédelemben helyezkedtem el, ahol pszichológusként és szupervízorként tevékenykedtem. E munkáim mellett éveken keresztül dolgoztam a Kőbányai Nevelési Tanácsadóban és a KÚT Alapítványnál klinikai szakpszichológusként. 2009 és 2017 között az üzleti szférában, HR területen dolgoztam. Ez alatt az idő alatt a Pécsi Tudományegyetem jogi karán diplomát szereztem a Munkajog területén.

2018 óta ismét a klinikum területén dolgozom, jelenleg már csak magánrendelés keretei között. Rendelésemen felnőtt és gyermek páciensekkel egyaránt foglalkozom.

Munkám minősége szempontjából a folyamatos tanulást, szakmai ismereteim és terápiás módszertáram állandó bővítését alapvető fontosságúnak tartom. Az általam használt módszerek a következők:

  • Pszichoanalitikusan Orientált Rövidterápia
  • Integratív Hipnoterápia (jelenleg képzés alatt, szupervíziós fázisban)
  • Fókuszolás

Tagságaim:

  • Magyar Orvosi Kamara
  • Integratív Pszichoterápiás Egyesület

Működési Engedély Szám: 781